Stad Daeguventilator voor koeling met olieWat zijn hun sterke punten en voordelen?

  • vrijgavetijd:2022-09-02 20:26:49
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:435
  • Korte omschrijving:

    Stad Daegu,Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:lekkage van olie bij loopflensStad DaeguHoe is

Artikel inhoud

Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:

lekkage van olie bij loopflens

Stad DaeguHoe is het kwaliteitsniveau van droge transformator vergeleken met de buitenlandse landen?

I) de afstand tussen de externe contour van kV en de droge transformator en de omringende vangrail of binnenbinnenwand moet rekening houden met het gemak van vervoer en reparatie van droge transformator, moet het metalen hek aan de grond worden gehouden en moet een waarschuwend bord op een prominente plaats worden opgehangen.

Dakoro.lekkage van olie bij loopflens

Gemeenschappelijke problemen van de stroomwisselaar van de transformator

Elektrische transformatoren worden ook gebruikt voor het testen, die worden genoemd proefkrachttransformatoren. Ze kunnen worden verdeeld in opblaasbare, olie transformatoren, droge test en andere testtransformatoren. Ze zijn de basis testapparatuur voor communicatie AC compressietest voor veel consumenten, zoals elektrische centrales energie-toevoerbureaus en wetenschappelijke onderzoeksinstellingen. Het wordt gebruikt voor de uitvoering van de isolatie van de druksterkte onder de vereiste stroom voor verschillende elektrische producten, elektrische componenten en isolerende grondstoffen.


Stad Daeguventilator voor koeling met olieWat zijn hun sterke punten en voordelen?



Na het afvoeren van de olie moeten alle bouten van het anker van de olietank aan de bovenzijde van de afneembare oliekap met de hefbalk worden vastgemaakt en moet het hijspunt op de gemeenschappelijke oorringen of bouten liggen. Indien nodig moet de tractieriem van de menselijke hulpbronnen als leidraad worden gebruikt.

Afgezien van de toepassing van het Bureau voor Financiën heeft de industrie getracht de grondstoffen van de transformator volgens de specificaties te formuleren en te verbeteren, teneinde de verbetering van het energieverbruik van transformator-waren te bevorderen.

Verbindingsgroep structuur van droge transformator

aanbodVerschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:

Een hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;

Het flenzen oppervlak is ongelijk, de strijkbouten zijn los, zodat de bouten niet goed worden vastgemaakt, wat resulteert in olielekkage.


Stad Daeguventilator voor koeling met olieWat zijn hun sterke punten en voordelen?



Om de kans op kortsluiting van een transformator met een droog type relaisbescherming beter te beperken, zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.

Afdeling beheerIn het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformator.

Hoe de droge transformator te onderhouden?

Daarom moet in het installatieproces van onderstations de bliksemafleider worden ingesteld naar gelang van de specifieke situatie om schade te voorkomen aan de droge transformator die door de bliksem wordt veroorzaakt. Bovendien, in de installatie en het gebruik van de bliksemafleider, kiest u redelijke types van bliksemafleider naar gelang van de vluchtsituatie om te bepalen dat zij in dezelfde situatie verkeren. Bovendien,Stad DaeguRecycler van transformatoren,Stad DaeguDroge type transformator-eenheid, tijdens de installatie van bliksemafleider, gelieve alle routes zoveel mogelijk aan te sluiten om andere fouten te voorkomen.

Stad DaeguDe overbelasting op lange termijn van de transformator zal langzaam leiden tot het schillen en de isolatie van de spoel,Stad DaeguHoeveel is een 35kV Power Transformer, wat resulteert in kortsluiting tussen spoelen, tweekleurenkortsluiting of kortsluiting op de grond wat resulteert in de ontbranding van de transformator. Daarom moet de isolatie-comprimerende kracht van de transformator vóór installatie en exploitatie worden getest en is overbelasting niet toegestaan in het hele werkingsproces.

Wanneer oliemonsters worden gebruikt, moeten de technische specificaties inzake veiligheid en brandveiligheid ter plaatse strikt worden toegepast.

De transformator bestaat uit twee of meer elektromagnetische spoelen die rond dezelfde transformator-kern worden gewikkeld. De tandweerstand is verbonden volgens het wisselende elektromagnetische veld en werkt volgens het basisprincipe van het magnetische effect van de stroom. De installatie van een transformator wordt geacht bevorderlijk te zijn voor de exploitatie, het onderhoud en het vervoer, en tegelijkertijd wordt een betrouwbaar gebied gekozen. De nominale capaciteit van de transformator moet doeltreffend worden gebruikt bij de toepassing van de transformator.

Busan.Overige productinformatie
  • Victoria.Voordelen en nadelen van een transformator met olieonderdompelingWelkom om te informeren!

    Victoria.Voordelen en nadelen van een transformator met olieonderdompelingWelkom om te informeren!

  • NIM.Vaste hydraulische druk voor hefplatformStatus van bewegingsfoutdiagnose

    NIM.Vaste hydraulische druk voor hefplatformStatus van bewegingsfoutdiagnose

  • NIM.Autoalarm op het hoogplateauWat is de defectverwerkingsmethode?

    NIM.Autoalarm op het hoogplateauWat is de defectverwerkingsmethode?

  • Ulm.Elektrisch hefhydraulisch platformproductie aanbod:

    Ulm.Elektrisch hefhydraulisch platformproductie aanbod:

  • Calais.Elektrische lift met blauwe dekkingHet effect van onbemande operatie

    Calais.Elektrische lift met blauwe dekkingHet effect van onbemande operatie

  • Calais.OpenluchthefplatformRang

    Calais.OpenluchthefplatformRang

  • Calais.Electrisch hydraulisch hefplatform van de liftAutomatische afdichting prestatiekenmerken:

    Calais.Electrisch hydraulisch hefplatform van de liftAutomatische afdichting prestatiekenmerken:

  • Calais.6-meter hefplatform van de aluminiumlegeringWat te doen als er een probleem is?

    Calais.6-meter hefplatform van de aluminiumlegeringWat te doen als er een probleem is?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!