Oude havenBooster pijpleidingpompHoe kunnen we kiezen volgens onze eigen behoeften

vrijgavetijd:2022-12-23 12:07:28 Post gebruiker:466HP159575805 Paginaweergaven:349

Kerntips:Oude haven,   De invoerhoeveelheid is gerelateerd aan vele factoren zoals de roterende snelheid van de dompelbare modderpomp, de la

   De invoerhoeveelheid is gerelateerd aan vele factoren zoals de roterende snelheid van de dompelbare modderpomp, de lagerstandaard, de ononderbroken werktijd, het aantal stops en starts van de pomp, de omringende omgeving en de werktemperatuur. Daarom is het noodzakelijk om geleidelijk de ervaring op te bouwen en gladde olie toe te voegen op een redelijke en tijdige manier.

De werking is stabieler!

Oude haven   Dit kan ervoor zorgen dat de waterpomp op het beste werkingspunt loopt, dat niet alleen voldoet aan de procesbehoeften, maar ook het materiaalverlies vermindert en bevorderlijk is voor het verlengen van de economische levensduur van de apparatuur.

   Met de continue ontwikkeling van de technologie van de modderpomp verschijnt de dompelmodderpomp in reactie op de marktvraag. Het is espec

Himki.   belangrijke onderdelen worden vooraf gemarkeerd om fouten bij het opnieuw instellen te voorkomen. Het gewrichtsoppervlak en de kwetsbare delen moeten naar behoren worden bewaard om schade te voorkomen.

   De busspanning waar de motor zich bevindt is V. Door de ongelijke kabelspanningsdaling en belastingsverdeling is het ook mogelijk dat de temperatuur te hoog is door de lage spanning van de waterpomp.

   De eerste trapwaaier van de pomp wordt gedemonteerd; Het is ook noodzakelijk om de verbindingsmoer tussen de waterabsorptie sectie en het dragende lichaam en de bout op de lagerdrukverbinding neer te schroeven, zodat het geschikt is voor ons om de lagerdelen te demonteren; Wanneer de as uit het zuiggedeelte wordt getrokken,Oude havenDompelrioolwaterpomp, zal de bevestigingsmoer op de as worden


Oude havenBooster pijpleidingpompHoe kunnen we kiezen volgens onze eigen behoeften



   Het doel is om waterlekkage van de pomp te voorkomen maar de waterafdichting kan beschadigd raken als gevolg van fouten na een periode van gebruik. Laat Leer hoe u de waterafdichting kunt vervangen.

   hoogte van de installatie van de pomp M

   Veel gebruikers, met inbegrip van nieuwe beoefenaars van modderpompen, falen vaak om het verschil tussen ondergedompelde verticale modderpompen en ondergedompelde modderpompen te onderscheiden. De namen van ondergedompelde en ondergedompelde modderpompen lijken vergelijkbaar maar er zijn essentiële verschillen. Wat is het verschil tussen dompelbare modderpomp en verticale modderpomp?

Verslag over de kwaliteitscontrole   Ten derde werkt het hele industriële en mijnbouwsysteem stabiel, en de werking van de pomp zal het werk van het hele industriële en mijnbouwsysteem niet beïnvloeden.

   Het hele paklichaam, met inbegrip van de pakklier, pakring en verpakking, moet worden gedemonteerd; Demonteer de o-afdichtingsring, de balansschijf en de sleutel op de as op zijn beurt, en dan omvat de afvoersectie de laatste fase geleideschop

   Sterke sterkte en andere voordelen. Het wordt veel gebruikt als afdichtingsapparaat voor verschillende pompen. Plaats een waterdichtingsring aan de onderkant van de verpakkingsdoos, en plaats vervolgens de vuller.


Oude havenBooster pijpleidingpompHoe kunnen we kiezen volgens onze eigen behoeften



   Daarna kunnen de secundaire en tertiaire pompen achtereenvolgens worden gestart tot de laatste fase pomp. Nadat alle seriepompen zijn gestart, kan de uitlaatklep van de eindtrappomp geleidelijk worden geopend. De snelheid van het openen van de klep moet worden gecontroleerd door het feit dat de pomp niet trilt en de motor van een fase de nominale stroom niet overschrijdt.

Waar te verkopende drijfmest; De dompelbare modderpomp kan volledig onder het modderniveau doordringen.

   De elektrische pomp zou niet in ontvlambare en explosieve omgeving moeten worden gebruikt, noch zou het ontvlambare vloeistof moeten pompen. Hoe gebruik je de dompelbare niet verstoppende rioolpomp?

   De secundaire pompasafdichting van de tweetraps reekspomp is (pakafdichting), en de opstart van de reekspomp volgt ook de bovenstaande methode. Pas nadat de eerste trappomp is gestart,Oude havenBooster pijpleidingpomp, kan de dompelmestpomp de uitlaatklep van de laatste trappomp openen (de openingsgrootte is gebaseerd op de motorstroom van de eerste trappomp als nominaal vermogen

Oude haven   Wanneer de modderpomp tijdens verrichting geen water absorbeert, wordt de waterpomp voornamelijk gebruikt om water te vervoeren wanneer het wordt gebruikt. Het effect van normale pompen is vaak beter wanneer het wordt gebruikt, maar in feite gebruiken we het op gewone tijden

   Het pomplichaam (kan niet) de druk van het uitlaatpijpleidingsysteem dragen. De stand-by pomp in het magazijn zou moeten draaien (/keer per week om de as de belasting en externe trilling gelijkmatig te laten dragen.De riem CR aandrijving is dat de motor aan de (rechter) kant van de pomp is vanaf de inlaat van de pomp.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Busan.adviserennieuws
Busan.Laatste nieuws